Zoek

  Over Future Walls

Heb je oog voor design, maar is je interieur niet helemaal af? Dankzij de online printservice van Future Walls bepaal jij de sfeer in huis. Wij printen jouw mooiste foto op onze wandpanelen.

Het innovatieve systeem Future Walls is geschikt voor elk interieur, van woonkamer tot winkeletalage. Vergeet gipsplaten en behang: de klikpanelen van Future Walls zijn een gebruiksvriendelijk, kwalitatief en goedkoop alternatief voor traditionele vormen van muurafwerking.

De online printservice is beschikbaar voor particulieren en bedrijven, en voor professionals die de panelen plaatsen bij hun klanten.

 

Personaliseer. Print. Plaats

De aanpak van Future Walls is eenvoudig. Jij kiest een print uit onze catalogus of stuurt ons je mooiste foto. Dat kan een natuurfoto zijn, een kindertekening of het logo van je bedrijf. Wij printen je design in hoge kwaliteit op de klikpanelen, waarna ze aan huis geleverd worden.

De mogelijkheden van Future Walls zijn eindeloos. Ben je uitgekeken op je huidige foto? Dan kun je de panelen overschilderen. Of opnieuw laten bedrukken met een andere print. 

Innovatief en boordevol kwaliteit

De panelen van Future Walls worden op zeer korte tijd geplaatst dankzij het nieuwe en innovatieve click systeem, waar ook geen stof bij vrijkomt en uw woning vrij van stof blijft! Hieronder kan u de video bekijken en krijgt u een beter zicht op het plaatsingsproces en de eenvoud ervan. De naad, waar de 2 panelen elkaar raken, wordt onzichtbaar en zo vormt de muur één groot geheel.

Deze nieuwe manier van muurbekleding wordt steeds meer gebruikt en biedt een zeer hoge kwaliteit aan, dankzij onze laklijn die ervoor zorgt dat er meerdere lagen UV-lak worden aangelegd op de panelen. Deze laag UV-lak zorgt ervoor dat de panelen kras- en waterbestendig worden. Hierdoor gaan onze panelen jarenlang mee en zal uw muur gespaard blijven van krassen en plekken

De clickpanelen kunnen na verloop van tijd ook altijd worden overschilderd zodat u weer een egale muur krijgt. Dit bespaart u dus ook na verloop van tijd weer werk uit.

 

 

Levering aan huis
binnen 21 dagen

Goedkoper dan
traditionele manieren

Hoge kwaliteit
gegarandeerd

Kras- en waterbestendig
door UV-lak van
hoge kwaliteit

Overschilderbaar
als u kiest
voor iets anders

Eenvoudig te installeren
dankzij innovatief
click systeem

WIJ STAAN KLAAR OM JE IDEE TOT LEVEN TE BRENGEN.

 

 
Filters
Sort
display